Om oss

Historia

Acceler startades inte i ett garage av två nyligen utexaminerade genier som hade en vision.

Däremot startades Acceler by Synlighet under 2018 på Synlighets kontor i Malmö. Synlighet, som är moderföretaget, har funnits sedan 2003 och har 60 digitala experter anställda i Skandinavien och var först inom Google AdWords i dessa norra delarna av världen. Synlighet kan allt om det mesta och är helt fantastiska inom SEO, PPC, Analys, osv.  

Acceler by Synlighet är företaget inom koncernen som enbart fokuserar på Inbound: Inbound Marketing, Inbound Sales – Inbound Everything. Vi är spetskompetensen inom Inbound – vi andas inbound, vi existerar för att våra kunder också ska lära sig att andas Inbound så att de i sin tur kan skapa ökat värde för sina egna kunder.. Vi utvecklar strategier som kan hjälpa företag att inse hur man dels kan använda kunskapen som finns inom företaget, och hur man kan effektivisera processer och arbeta smartare för att lägga en grund som håller i längden och arbetar med marknaden, och inte mot den.

Varför ska du välja Acceler?

Det finns många på marknaden som erbjuder snarlika tjänster som vi gör, en det finns ingen annan som inger den känslan av förtroende, pålitlighet och passion för både sälj och marknad. Vi bryr oss verkligen om våra kunder och din framgång blir även vår egen framgång. Vi vill växa tillsammans med dig, och vi vill samarbeta med dig – inte ha dig som en kund bara: istället blir vi strategiska partner som skapar en värld av möjligheter.

  • Initial 3 månaders kontrakt: därefter flexibel modell där du beroende på budget väljer det du behöver inom Inbound Marketing, Inbound Sales och Marketing Automation
  • 100% certifierade teams inom Inbound Marketing, Inbound Sales, Hubspot, Google, etc.
  • 100% garanti för mätbara resultat: du vet alltid vad det är du har lagt pengarna på

Teamet